Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

dybala shirt kind Ook het Atletico Madrid-debuut van Hector Herrera moet nog wachten. Hij zat op de bank bij de 1-0 overwinning van Diego Simeone tegen Getafe.

Van de Mexicanen in Spanje kwam alleen Nestor Araujo in actie, startend als centrale verdediger voor Celta de Vigo. Het was een moeilijke openingswedstrijd voor zijn ploeg, maar hij ging 90 minuten mee in een 3-1 nederlaag tegen Real Madrid. Hij scoorde bijna een doelpunt uit een vrije trap, maar kon zijn account niet openen.

In Nederland ging het beter, waar de Amerikaanse export Edson Alvarez zijn debuut maakte als late wisselspeler bij Ajax. Met een voorsprong van drie doelpunten om te beschermen, werd hij vooral gevraagd om te verdedigen in zijn twintig minuten durende periode, toen de Amsterdamse club uiteindelijk met een 4-1 overwinning eindigde.

Erick Gutierrez zette zijn sterke seizoensstart bij PSV voort en speelde alle 90 minuten van een 2-0 overwinning in een uitwedstrijd tegen Heracles. Hirving Lozanodid maakte de reis niet, aangezien zijn verhuizing naar Napoli waarschijnlijk in de loop van de week officieel zou worden.

In Portugal was het een teleurstellende week voor Jesus Corona nadat zijn team uit Porto werd teruggestuurd uit de UEFA Champions League; Hij begon echter als rechtsback voor voetbalshirt met naam kind het team, zoals hij vorig seizoen af en toe deed, en hielp de ploeg van Sergio Conceicao om Vitoria Setubal met 4-1 te verslaan.