Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

ter stegen tenue Rio Ferdinand heeft het Manchester United-duo Paul Pogba en Jesse Lingard bekritiseerd vanwege hun recente video over het vieren van doelpunten en zegt dat ze zich op hun voetbal zouden moeten concentreren.

Auba geeft toe dat hij Dortmund wil verlaten

De United-sterren laten hun nieuwste moves zien op Instagram, maar de video valt niet in goede aarde bij de voormalige clubcaptain.

Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
Ferdinand is van mening dat Lingard en Pogba zich moeten concentreren op het naar voren halen van het team, in plaats van indruk te maken op de wereld op sociale media.

‘Ik heb net een video gezien waarin de jongens dansen in de kleedkamer. Ik ben er helemaal voor om een beetje lol te hebben op sociale media en zo”, vertelde hij aan BT Sport. “Maar niet als je vijfde bent (United staat eigenlijk zesde) in de competitie, en je niet in de Champions League staat en je aan het vechten bent.”

Ferdinand benadrukte ook dat dergelijk gedrag niet zou zijn gebeurd tijdens zijn tijd bij de club.

‘Je hebt nog niets gewonnen,’ voegde hij eraan toe. ‘Totdat je voetbaltenue kind replica iets hebt gewonnen, kun je niet uitgaan en dat soort dingen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *