Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

baby voetbalshirt met naam Tottenham Hotspur is de diensten kwijtgeraakt van een sleutelfiguur achter de schermen met een wisselend succespercentage, die nu in verband wordt gebracht met een rol bij Everton.

Steve Hitchen heeft zijn functie als directeur technische prestaties van Tottenham neergelegd. Hij was bij de club sinds 2017 (gepromoveerd tot zijn huidige rol in 2020), en daarvoor tussen 2005 en 2010.

Een deel van zijn taak was om toezicht te houden op scouting en werving. Maar hij deed het afgelopen jaar onwillekeurig een stap terug in de besluitvormingsprocessen.

De komst van Fabio Paratici als algemeen directeur wordt genoemd als een factor achter zijn beslissing om te vertrekken, dat dinsdag werd meegedeeld aan de club via een ontmoeting met voorzitter Daniel Levy.

Sinds Paratici bij de club kwam, verloor Hitchen een deel van zijn controle over benoemingen en signeersessies. Het was inderdaad de Italiaan die toezicht hield op de meeste zaken van Spurs op de zomer- en wintertransfermarkten, evenals op de benoemingen van Nuno Espirito Santo en vervolgens Antonio Conte.

Hitchen heeft zich nu helemaal teruggetrokken door zijn baan bij Tottenham op te zeggen.

Sommigen zullen op zijn tweede stint terugkijken als een teleurstelling. Zijn twee grootste aanwinsten, Tanguy Ndombele en Giovani Lo Celso, verlieten de club vorige maand op huurbasis.

Er waren ook tal van bijna-ongevallen voor Tottenham op de transfermarkt onder zijn ambtstermijn, en inderdaad, een paar vensters zonder enige ondertekening.

Maar het heeft andere Premier League-clubs er niet van weerhouden om zijn diensten over te nemen. Uit rapporten blijkt dat hij een aanbod zou kunnen krijgen voor een soortgelijke functie bij Everton.

De Merseyside-outfit heeft zojuist Frank Lampard aangesteld als hun nieuwe hoofdcoach. Het is een fase van een voortdurende evolutie nadat hun directeur voetbal Marcel Brands onlangs ook vertrok, samen met een paar andere medewerkers buiten het veld.

The?Guardian heeft Hitchen ook genoemd als een optie voor Newcastle terwijl arsenal tenue kind ze doorgaan met herstructureren op en naast het veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *