Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Replica voetbaltenues Tottenham zal hun inspanningen opvoeren om Adama Traore vandaag vast te leggen en hebben er alle vertrouwen in een deal te sluiten, hoewel een intrigerende optie in een tweede stap is afgewezen, volgens een vertrouwde bron.

Spurs hebben al een bod van £15 miljoen voor de Wolves-vleugelspeler afgewezen. Dat zou echter nooit het einde van het verhaal zijn, aangezien Wolves naar verluidt slechts £ 5 miljoen meer zou uithouden.

Antonio Conte zou naar verluidt de 25-jarige willen veranderen in een dodelijke rechtsback. Emerson Royal is tot nu toe gestrand, terwijl de impact van Matt Doherty sinds zijn aankomst in 2020 minimaal was.

Bruno Lage suggereerde dat zijn kant zou standhouden voor een deal die bij hen past. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano zal Tottenham echter vandaag (maandag) de achtervolging inzetten.

Romano twitterde? Spurs zal? ‘duwen’ de beweging vooruit vandaag. De gesprekken zullen opnieuw beginnen met de? ‘laatste details’ die moeten worden besproken. Of Tottenham een ​​verhoogd bod heeft geaccepteerd, of dat de transfersom op de agenda staat voor de onderhandelingen van vandaag, wordt niet vermeld.

Desalniettemin wordt Tottenham geacht ‘vertrouwen’ te zijn van het voltooien van een deal om Traore te ondertekenen voordat het venster sluit.

Optie in Ndombele-overdracht afgewezen
De komende dagen kunnen drukke dagen zijn in Noord-Londen, te midden van aanhoudende speculaties dat Tanguy Ndombele zou kunnen vertrekken.

De Fransman – die een clubrecord van £ 55,45 miljoen kostte – wordt door PSG opgesteld in een lening of ruilcapaciteit.

De baas van de Spurs, Fabio Paratici, zei vorige week dat hij er alles aan deed om de best mogelijke voorwaarden met de Parijzenaars veilig te stellen.

Een mogelijke ruil was aangeprezen, hoewel PSG moeite had om een ​​van hun middenvelders te overtuigen om de andere kant op te gaan. Vooral Leandro Paredes werd genoemd, hoewel de Argentijn de verhuizing weigerde. Jose Mourinho’s Roma zijn ook in de mix, met Jordan Veretout genoemd als een potentiële ruilkandidaat.

Een intrigerende optie die vanuit het perspectief van PSG werd aangeprezen, was die van Georginio Wijnaldum. De ex-Liverpool-middenvelder werkt in Parijs en is geopperd om open te staan ​​voor een terugkeer in de Premier League.

De Nederlander is een bewezen artiest op deze Goedkope Hazard voetbalshirt kusten en zou staal en ervaring kunnen toevoegen aan het middenveld van Conte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *