Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Voetbaltenues Kind Kopen De bidcommissie van het Noord-Amerikaanse WK 2026 heeft de 23 steden vrijgegeven die beschikbaar zijn voor het hosten van taken tijdens het evenement.

De 17 steden liggen in de Verenigde Staten, waarvan drie uit Mexico en Canada, waarbij de commissie de selecties afrondt vóór de indieningsdeadline van vrijdag.

De 23 werden geselecteerd uit een originele lijst van 44 steden. Mocht de FIFA het gezamenlijke bod van drie landen voor de spelen van 2026 selecteren, dan zal het internationale bestuursorgaan de lijst verder inkorten tot 16.

Artikel gaat hieronder verder
Keuze van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar Benfica-Sporting rivaliteit met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City wonderkind ‘de nieuwe Sancho worden ‘ bij Dortmund?
Twee grote omissies op de lijst zijn Chicago, de thuisbasis van het hoofdkantoor van het Amerikaanse voetbal, en Vancouver, waar de finale van de Wereldbeker Dames 2015 plaatsvond.

Beide steden trokken zich eerder donderdag terug uit overweging met aankondigingen.

Voor de Verenigde Staten zijn Atlanta, Baltimore, Boston, Cincinnati, Dallas, Denver, Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, Nashville, New Jersey/New York, Orlando, Philadelphia, San Francisco, Seattle en Washington DC de geselecteerde steden .

Montreal, Toronto en Edmonton zijn de Canadese gaststeden, terwijl Mexico City, Guadalajara en Monterrey de inzendingen van Mexico zijn.

Hoewel het een tijdje leek alsof het Noord-Amerikaanse bod waarschijnlijk de winnaar zou zijn, zijn er de afgelopen weken berichten verschenen dat er momentum ontstaat achter de poging van Marokko om het toernooi van 2026 te organiseren. De beslissing valt op 13 juni.

Het WK 2026 zal de eerste zijn met het uitgebreide formaat van 48 teams, vergeleken met ronaldo shirt kind de 32 die het formaat was sinds het toernooi van 1998 in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *