Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

bellingham tenue kind Toen de residentie begon, was hij een van onze betere spelers”, zei Williams, nu assistent bij het Amerikaanse nationale team. “Helaas ging hij naar Europa om bij een aantal Europese teams te trainen nadat we ons hadden gekwalificeerd voor het WK. Hij trok aan zijn hamstring en dat weerhield hem ervan te laten zien wat hij kon.”

Olosunde maakte deel uit van een Amerikaanse onder-17-residentieklasse met onder meer de Amerikaanse nationale teamster Christian Pulisic en Schalke-middenvelder Weston McKennie, en ontwikkelde zich in hetzelfde programma dat onder meer Landon Donovan, Michael Bradley en Omar Gonzalez heeft voortgebracht. US Soccer sloot het programma in mei af, na een looptijd van achttien jaar, maar niet voordat het spelers als Olosunde hielp zich te ontwikkelen.

“Het is jammer dat ze er vanaf komen”, zei Olosunde over het residentieprogramma. “Ik heb er echt van genoten. Ik denk dat ik enorm ben gegroeid als speler en als persoon door daar te zijn. De samenwerking met Richie (Williams) was erg goed, hij was erg nuttig voor mijn ontwikkeling. Ik denk dat ze geweldig werk bij ons hebben geleverd.”

Naast dat het spelers als Olosunde hielp zich te ontwikkelen op het veld, hielp het hen ook hun persoonlijkheid te ontwikkelen in een competitieve omgeving ver van huis. Olosunde, van nature een zachtaardig persoon, kwam uit zijn schulp bellingham real madrid tenue tijdens het residentieprogramma en ontwikkelde zeker een zelfvertrouwen dat hem heeft geholpen te gedijen bij Manchester United.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *