Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

voetbaltruitjes met naam West Ham zou vroeg in de zomer een transfer kunnen maken voor Championship-doelman Sam Johnstone, met een transfer naar verluidt op het spel.

Johnstone staat de laatste tijd in de belangstelling van tal van Premier League-clubs. Tottenham is een van de partijen die zich bij West Ham voegen in de mogelijke achtervolging.

Johnstone degradeerde vorig seizoen met West Brom en was het onderwerp van speculatie over een terugkeer naar de Prem in de zomer.

Hij bleef echter, en werd het grootste deel van het seizoen gebruikt, met 11 schone lakens in 24 kampioenschapswedstrijden. De voormalige baas van Baggies, Valerian Ismael, liet de 28-jarige echter vallen voor de laatste paar wedstrijden van zijn ambtstermijn.

Dat kan zijn omdat Johnstone contractaanbiedingen had geweigerd om bij West Brom te blijven. Het is duidelijk dat hij nog steeds ambities heeft om in de Premier League te spelen.

Als zodanig zal hij waarschijnlijk in de zomer zonder kosten verder gaan, en West Ham kan vroeg in het venster voor hem verhuizen, volgens The 72.

De ploeg van David Moyes staat in de zomer op pole position voor de stopper.

Hammers No.1 Lukasz Fabianski loopt deze zomer zonder contract. Ondanks dat de club hem waarschijnlijk een nieuw contract aanbiedt, is hij 36, en als zodanig zal hij niet veel tijd meer hebben in de hoogste vlucht.

Johnstone zal onder Steve Bruce terug willen breken in de West Brom-kant en een aantal topprestaties neerzetten. Hij zal bij zijn huidige club nog steeds op het toppunt van zijn kunnen willen presteren.

Bovendien zullen de Hammers eerder geneigd zijn om hem hun starter te maken na een goede campagne, als ze hem contracteren.

Johnstone en Phillips West Ham doelwitten
Evenals Johnstone is Kalvin Phillips een doelwit van West Ham’s. De man uit Leeds heeft een beslissing genomen over zijn toekomst te midden van speculaties over een verhuizing.

De middenvelder wil naar verluidt een nieuw contract tekenen bij de Witten.

De agent van Phillips onthulde dat de ster verheugd was dat hij in januari op Elland Road bleef, na een bod van West Ham.

“Kalvin was blij dat Leeds die aanbiedingen afwees”, zei hij.

Leeds zal inderdaad blij zijn dat een van hun meest ronaldo shirt kopen cruciale aankopen bij de kant blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *