Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

voetbaltruitjes met naam De Portland Timbers staan in de halve finales van de Western Conference, niet in de laatste plaats dankzij Diego Valeri.

De Argentijnse spelmaker scoorde een prachtige vrije trap om zijn ploeg op voorsprong te brengen in de eerste helft en maakte het af met een nauwkeurig schot vanaf de bovenkant van het strafschopgebied om de Timbers een 2-1 overwinning op FC Dallas te bezorgen in de knock-outronde van woensdag.

De MLS MVP van 2017 had dit seizoen een dip in vorm. Dat is normaal voor een 32-jarige die onder een nieuwe manager speelt, een paar formatiewisselingen doormaakt en omgaat met de realiteit van het worden van een oudere speler. Het gaat ook vrijwel altijd gebeuren na een seizoen met 21 doelpunten en 11 assists. Maar toen het seizoen van de Timbers op het spel stond, stapte Valeri op en zorgde ervoor dat ze door zouden spelen, met een halve finale van de conferentie tegen ofwel de rivaliserende Seattle Sounders. of Western Conference nr. 1 hierna voor de Cascadia-club.

Artikel gaat hieronder verder
Keuze van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar Benfica-Sporting rivaliteit met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City wonderkind ‘de nieuwe Sancho worden ‘ bij Dortmund?
Het was een wedstrijd waarin we wisten dat de verschillen minimaal zouden zijn, dat beide teams zouden proberen te slaan met hun sterke tegenaanvallen, dat aanvalskansen zeldzaam zouden zijn. De foutmarge werd nog kleiner voor de Timbers toen Larrys Mabiala Dominique Badji in de 58e minuut neerhaalde en van het veld werd gestuurd omdat hij een duidelijke scoringskans had ontzegd. Nu FCD al op zoek was naar een gelijkmaker, werden de aanvallen van de gastheren nog frequenter. In plaats van te wanhopen, bleef de club trouw aan het spelplan van Giovanni Savarese en kon uiteindelijk scoren op een tegenaanval om de wedstrijd te bezegelen.

Als je een stilstaand beeld ziet van het doelpunt dat uiteindelijk de beslissende factor was, is het duidelijk dat er genoeg werk aan de winkel was nadat Sebastian Blanco opmerkte dat er een aanvalskans zou kunnen zijn. Hij schepte de bal naar Jeremy Ebobisse, maar de tweedejaars aanvaller had vier FCD-verdedigers en de doelman dichter bij zich dan welke teamgenoot dan ook. Valeri maakte een aanloop naar de bovenkant van het strafschopgebied, snel maar niet zo ver sprintend dat een pass naar hem onmogelijk zou zijn. Hij kreeg de bal met doelman Jesse Gonzalez ver van zijn lijn, maar moest nog door het verkeer heen, waaronder FC Dallas-middenverdediger Matt Hedges die een positie op de lijn had ingenomen.

“Ik denk dat dat een moment was waarop het team wist hoe ze slim moesten zijn en hun discipline moesten behouden. Ze zorgden ervoor dat ze het ze moeilijk maakten”, zei Savarese. “Toen we de kans kregen om vooruit te gaan, waren we snel en in staat om snel reageren. Ebobisse heeft fantastisch werk geleverd door Valeri te vinden en was klinisch genoeg om het tweede doelpunt te maken.”

Savarees was niet bepaald lovend over de veteraan, hij hield zijn opmerkingen kort, zowel voor MLS Soccer als later voor schriftelijke verslaggevers. “Valeri vond een tweede doelpunt dat heel, heel belangrijk was. Hij werkte weer wat magisch”, vertelde hij de competitiesite voordat hij tegen schrijvers zei: “Grote spelers weten hoe ze belangrijk moeten zijn in grote wedstrijden en hij heeft het geweldig gedaan vandaag.”

De coach hoeft Valeri echter niet op te bouwen. Hij heeft gelijk dat Valeri weet hoe hij door moet komen in grote wedstrijden. Ondanks alle moeite die een speler als vurige aanvaller Maxi Urruti of rijzende ster rechtsback Reggie Cannon heeft gedaan om FCD terug in de wedstrijd te krijgen, is er geen vergelijkbare speler op het FCD-roster die het team naar een hoger niveau kon tillen.

Valeri zelf bagatelliseerde zijn rol ook door te zeggen: “Ik denk dat de held het team was. Het pogba shirt kopen was een lelijk spel. Ze speelden goed en we vochten hiervoor en we schoven op, en dat is wat we wilden, dus ik ben erg blij met het team.” .”

Gesproken als een echte ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *