Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Voetbaltruitjes kind Charlie Adam gaf Xherdan Shaqiri niet bepaald een gloeiend rapport toen hij deze zomer Stoke City verliet. Nu hij zijn beroep uitoefende bij Liverpool, kreeg de Zwitserse middenvelder veel kritiek na Stoke’s degradatie met iedereen, van Adam tot de gebroeders Neville. Het was echter het vonnis van Adam dat de meeste aandacht trok, want de Schot deelde tenslotte maar liefst drie seizoenen een kleedkamer met Shaqiri.

In juli zei Adam: “Hij is een grote speler, soms deed hij het goed voor ons.” Maar in kritieke situaties voelde ik dat ik terugkwam en wat we nodig hadden voor het team in een degradatiestrijd was er gewoon niet. Adam bekritiseerde Shaqiri bij Stoke. “Hij heeft het in zich, maar hij wist waarschijnlijk dat we zouden degraderen, hij ging naar het WK en had deze grote stap – deze stap was waarschijnlijk drie, vier maanden geleden gedaan.” een match-winnaar, maar soms was het moeilijk om in hetzelfde team te spelen. De manager zou hem met bepaalde dingen weg laten komen. We kwamen te kort, hij is het niet alleen, er zijn anderen. “Als je spelers hebt die wisten dat ze een zet zouden krijgen, of ze nu degradeerden of niet, dan was het onvermijdelijk wat er ging gebeuren.”

Shaqiri slaat eindelijk terug op Adam Zeker een bijtende kritiek en hoewel de citaten veel reacties hebben gekregen, bleef de man zelf stil. Tot nu toe. Tijdens een interview met de Evening Standard ging de Liverpool-man eindelijk in op de opmerkingen en bestreed hij vuur met vuur. “Ik denk dat het misschien frustratie is of jaloezie omdat ik een goede zet had gedaan”, legde Shaqiri uit.

Ik was verrast dat hij zo over mij sprak, maar dat is soms het karakter van een speler.

Ik weet dat wat hij zei totaal verkeerd was, want in die tijd speelde ik daar – vooral in moeilijke tijden – ik was daar en maakte veel doelpunten.

Ik was een van de enigen die het team hielp met goals in moeilijke wedstrijden en hij was die man die de rode kaart pakte in [belangrijke] competitiewedstrijden (tegen Everton) en een penalty miste (tegen Brighton).”

Ik hoef Charlie Adam of sommige mensen die over mij spreken niet te bewijzen. “Dus, het is eerlijk om te zeggen dat Shaqiri niet erg blij was met de opmerkingen. Hij vindt niet alleen dat Adam – zelf een ex-Liverpool-speler – is jaloers op zijn Anfield-zet, maar dat hij moet zwijgen na de rode kaart van Everton en de gemiste penalty tegen Brighton.

Het is gemakkelijk om beide kanten van het argument hier te zien en Adam is niet de enige die vragen stelt over Shaqiri’s houding, vooral tijdens het degradatieseizoen van Stoke. De 26-jarige heeft niettemin een veelbelovende start gemaakt in het leven bij Liverpool, ondanks dat hij concurreren met Sadio Mane, Mohamed Salah en Roberto Firmino. Als hij zijn vorm in het begin van het seizoen kan voortzetten, zullen zijn optredens Adam net zo het zwijgen opleggen als zijn voetbaltenue manchester united woorden. Denk je dat Shaqiri een houdingsprobleem heeft? Laat je mening horen in de comments hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *