Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Voetbaltenues Kind Kopen Newcastle United heeft naar verluidt een deal gesloten om een ​​aanvaller van FC Barcelona te tekenen voor de transferperiode van januari.

Lezen: Man City Star: ik was heel dichtbij om lid te worden van Man Utd

De Magpies zullen hun team volgende maand graag versterken, nadat ze in november nieuwe rijke eigenaren hadden gekregen, waardoor een einde kwam aan het 14-jarige verblijf van Mike Ashley bij de club.

De onderkant van de Premier League wordt sinds de overname in verband gebracht met een aantal spelers, maar het lijkt erop dat Blaugrana-aanvaller Ousmane Dembele hun eerste aanwinst zou kunnen zijn.

De Spaanse publicatie Todo Fichajes heeft gemeld dat de Magpies een deal hebben gesloten voor de winnaar van het WK 2018, die besloot geen nieuwe deal te tekenen met de Camp Nou-outfit.

Barcelona-voorzitter Joan Laporta wil dat Dembélé bij de club blijft, maar gaf ook toe dat er een salarislimiet is bij de Spaanse club.

“We kunnen er niet omheen dat er een salarislimiet is en die van Barcelona erg laag is. En (om te tekenen) moeten we eerst die limiet verhogen en de enige manier om dat te doen is door een aantal spelers te verkopen’, zei hij op TV3, geciteerd door Sport.

“Xavi weet op welke spelers hij rekent en staat permanent in contact met onze directeur voetbal, Mateu Alemany.

“Hij [Dembélé] kan een sleutelspeler worden Goedkope Dybala voetbalshirt als we hem zover krijgen dat hij blijft. Het is heel belangrijk, we denken dat hij veel meer kan geven dan hij aan Barcelona heeft gegeven.”

Dit zijn de 10 rijkste clubeigenaren ter wereld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *