Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

voetbaltenue kind met eigen naam Chelsea heeft hun goede vorm voortgezet met een 4-2 overwinning op Burnley. Nadat ze eerder deze week in Amsterdam hadden gewonnen, consolideerde de ploeg van Frank Lampard hun plaats in de top van de Premier League vier met een prima optreden op Turf Moor. In werkelijkheid ging het allemaal om Christian Pulisic. De Amerikaan opende in de 21e minuut zijn scorende account voor de Blues, profiterend van een fout van Matthew Lowton rond de middenlijn.

En vlak voor rust werd het zelfs nog beter voor hem, opnieuw met briljant voetenwerk en vervolgens profiterend van een afbuiging om Nick Pope op zijn bijna-post te verslaan. Hij schreef zelfs zijn naam in de geschiedenisboeken in de tweede helft en voltooide een ‘perfecte hattrick’ door naar huis te gaan van Mason Mount’s briljante voorzet.Christian Pulisic’s eerste doelpunt voor Chelsea vs Burnley’Chelsea is beter zonder Eden Hazard’Bekijk onze nieuwe GIVEMESPORT-homepageBurnley 2-4 ChelseaHet kroonde hem tot slechts de tweede Amerikaan die scoorde een hattrick in de Premier League, vergelijkbaar met de prestatie van Clint Dempsey uit 2012. En het leek alsof Burnley even daarna het hoofd was verloren, Willian vond de onderste hoek om de wedstrijd schijnbaar te beëindigen. Er was echter laat drama,terwijl Chelsea leek te wiebelen uit hun schijnbaar onaantastbare positie en Jay Rodriguez wat late zenuwen opwekte met een moment van schittering.

Rodriguez’s doel van het seizoen mededinger De Burnley-man zal comfortabel in het doel van het seizoen zijn na het scoren van een absolute belter, die Kepa Arrizabalaga voor de gek houdt met een aanval van bijna 30 meter. Bekijk de briljante aanval hieronder: dingen werden nog nerveuzer in slechts een paar minuten later willen en Arrizabalaga niet terugkijken op zijn rol in Dwight McNeil’s 89e minuut gehaaste staking. De jongeling vond het net met een bruisende aanval op de dichtstbijzijnde paal en hoewel het een paar zenuwachtige momenten voor Chelsea veroorzaakte, Goedkope Dybala tenue kids slaagden ze erin om te kruipen over de lijn voor een 4-2 overwinning.