Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

voetbaltenue kids Messi Het doelpunt van Rogelio Funes Mori was schitterend. In de 60e minuut van Monterrey’s Liguilla-wedstrijd tegen Santos Laguna gebruikte de Argentijnse aanvaller, die pas onlangs weer volledig fit was, zijn borst voor zijn eerste aanraking op een voorzet van Carlos Rodriguez. Vervolgens ontketende hij een omhaal en scoorde het enige doelpunt in de eerste etappe van de kwartfinale.

De serie gaat nu naar Torreon, waarbij Rayados de kleinste voorsprong heeft dankzij het doelpunt van FunesMori. Het was prachtig, een kunstwerk.

Toch was de meest indrukwekkende prestatie in Monterrey woensdagavond niet de ‘chilena’, maar eerder de defensieve inspanning die Monterrey leverde om Santos een uitdoelpunt te ontzeggen dat cruciaal had kunnen zijn in de reeks.

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
De nul maakte een einde aan een reeks van 22 wedstrijden waarin Santos minstens één doelpunt scoorde tijdens competitiewedstrijden. Los Guerreros scoorde in elke wedstrijd tijdens het competitiewedstrijdseizoen. Maar tussen aanvoerder Jose Basanta, Nicolas Sanchez en Stefan Medina baby voetbaltenue weerhield Monterrey Julio Furch en de rest van de aanvallers van Santos ervan de achterkant van het net te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *