Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Voetbalshirts Kids Kopen Nadat de doelman van Turijn woensdagavond de lat raakte vanuit een belachelijke vrije trap van 30 meter, kookte het Italiaanse voetbal vrijdag opnieuw een juweeltje tijdens de clash van Roma tegen Spal in de Serie A. Roma staat vierde in de Serie A en won tien van hun Tijdens de opening van 13 wedstrijden reisde Spal naar Rome, wetende dat ze een speciale prestatie zouden moeten leveren om iets uit de wedstrijd te halen. .

Door die uitsluiting werden de kansen nog sterker in het voordeel van Roma verschoven, en de thuisploeg kon profiteren van een extra man toen ze uiteindelijk met 3-1 als winnaar uit de bus kwamen. Ondanks het positieve resultaat bleef Roma op de 4e plaats in de tabel, vijf punten achterstand op leiders. Napoli, zij het met een wedstrijd in de hand. Ondertussen bleef Spal in de degradatiezone op de 18e plaats. route terug in de wedstrijd toen ze in de 55e minuut een penalty wonnen. Frederico Viviani, een voormalige Roma-jeugdspeler, stapte op en stuurde de stip naar behoren uit. Er volgde echter pure waanzin. moest opnieuw zijn penalty nemen. Maar bij zijn tweede poging probeerde de 25-jarige een belachelijke ‘Panenka’, die door Alisson op de lat werd getipt in het Roma-doel.

Met de bal voor het grijpen kreeg Roma de kans om het te wissen, maar een van hun spelers hebben op onverklaarbare wijze hun speling verkeerd getimed en konden alleen in de lucht slingeren. En terwijl de bal rond de bal stuiterde, viel de man Viviani, die zijn Goedkope Ozil tenue kids fout goedmaakte door de losse bal naar huis te slaan. Bekijk de aflevering hier: Wat een bizarre opeenvolging van gebeurtenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *