Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

voetbalshirt met naam kind Cristiano Ronaldo kanaliseerde zijn innerlijke Michael Jordan in de 2-1 overwinning van Juventus op Sampdoria. Met de score gelijk katapulteerde de Portugees in de lucht, steeg 2.56m voordat hij de bal met opmerkelijke kracht naar de tweede paal kopte. old heeft nu 128 kopballen gescoord in zijn carrière. Er is niemand beter in de lucht.

Dit was niet de eerste keer dat hij zo’n stunt uithaalde – zie onze lijst met Ronaldo’s meest bovenmenselijke kopballen hier – maar het is misschien wel zijn meest ongelooflijke vanwege zijn leeftijd. Ronaldo geeft toe dat hij zich geen 34 voelt en hij zeker niet speel als een aanvaller in de schemering van zijn carrière.Ronaldo’s kopbal is nog beter in slow-motionMessi de speler met de meeste doelpunten in de jaren 2010Benatia herinnert zich het briljante Ronaldo-sportverhaal Dat komt allemaal door een strikt fitnessregime buiten het veld, dat gedetailleerd is beschreven in The Sun .Het is goed gedocumenteerd dat Ronaldo geheelonthouder is en uren in de sportschool doorbrengt. Afgezien daarvan is het echter wat hij thuis doet dat hem echt onderscheidt. Naast hard werken in de sportschool bouwt hij zijn core op met Pilates en doet hij buikspieroefeningen in zijn slaapkamer. De aanvaller houdt zich dan aan een eiwitrijk dieet bestaande uit volkoren koolhydraten, fruit en groenten, terwijl zijn moeder veel van de gerechten maakt . Natuurlijk is er geen suikerhoudend eten en in plaats van een groot diner te eten, eet Ronaldo vaak zes kleinere gerechten per dag, zodat hij voor elke trainingssessie nieuwe energie krijgt. Na wedstrijden, wanneer de meeste van zijn teamgenoten tv kijken, gaat hij rechtstreeks naar het zwembad. Dat is om aan zijn been- en armspieren te werken en het zorgwekkende voor toekomstige generaties is dat hij vaak in het zwembad wordt vergezeld door zijn jonge zoon Cristiano Jr. , die veel van zijn gewoonten weer oppikt. Hij zorgt er ook voor dat hij snel kan herstellen voor de volgende wedstrijd door een paar minuten door te brengen in zijn cryotherapiekamer van £ 50.000, die hij kocht nadat hij hoorde dat Franck Ribery er een had. Vloeibare stikstof bevriest hem tot een temperatuur tussen min 160-200°C om zwelling en ontsteking te verminderen. Elke dag eindigt dan met acht uur slaap, vroeg naar bed gaan en vroeg opstaan ​​op wedstrijddagen. Het dybala shirt kind begon allemaal toen hem werd verteld dat hij te klein als een 11-jarige. Dat maakt Ronaldo het ultieme rolmodel voor elke aspirant-voetballer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *