Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Voetbalshirt Kind Kopen De zaakwaarnemer van een Manchester United-ster heeft de club uitgehaald nadat zijn cli├źnt afgelopen week in bruikleen was gegeven.

Lezen: Man Utd Boss bevestigt de toekomst van Cavani

De Rode Duivels leenden verdediger Axel Tuanzebe uit aan de Serie A-outfit nadat hij na slechts 11 optredens geen reguliere speeltijd kreeg bij Aston Villa.

De zaakwaarnemer van de verdediger, Fabrizio Ferrari, beweert dat de Rode Duivels geen beleid hebben om de jongere spelers bij de club te verbeteren.

“Ik geloof dat Manchester United bepaalde beslissingen Arsenal shirt 2020/21 goedkoop heeft genomen voor de groei van hun jonge spelers”, vertelde hij aan Radio Punto Nuovo.

“Ik denk niet dat ze een beleid hebben om hun training te verbeteren.

“Ze zijn verwarrend in het management van spelers onder contract. Tuanzebe is teruggekeerd naar deze managementveranderingen.”

Ferrari sloeg ook terug op beweringen dat Tuanzebe een paniekaankoop was, voegde hij eraan toe: “Ze waren op zoek naar een gestructureerde verdediger maar met snelheid in zijn benen, en Axel trouwde heel goed.

“Hij moet zich nog maximaal uitdrukken, maar hij is erg sterk en kan heel nuttig zijn voor Napoli.

“Axel is hier niet gekomen om vier maanden te doen, maar om mensen zijn voetbalniveau te laten begrijpen, zijn eigenschappen te laten zien…

“Dan is het aan Napoli om de economische oplossing te vinden om Tuanzebe ronduit te brengen. Hij was erg blij, we hebben veel gepraat over de verschillen tussen het Engelse en het Italiaanse voetbal.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *