Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

voetbalshirt baby Voormalig Ivoorkust-sterren Didier Drogba en Yaya Toure hebben allebei Samuel Eto’o gefeliciteerd met hun verkiezing tot nieuwe president van de Kameroense voetbalbond (Fecafoot).

Lezen: CAF reageert op geruchten over de verhuizing van AFCON

De drievoudig winnaar van de UEFA Champions League werd zaterdag verkozen tot nieuwe president na 43 stemmen te hebben gekregen in vergelijking met Seidou Mbombo Njoya’s 31.

Na een illustere spelerscarrière voor zowel club als land, zal de 40-jarige nu met Kameroen de wereld van voetbaladministratie ingaan.

Ik zal me vandaag herinneren als een van de meest trotse momenten van mijn leven. Ik ben erg dankbaar dat ik gekozen ben als de nieuwe president van @FecafootOfficie. Elke stem vertegenwoordigt de energie en ambitie van onze voetbalfamilie om onze geliefde sport naar een niveau te tillen dat we nog nooit eerder hebben gezien. pic.twitter.com/2z8fjLBMLA

— Samuel Eto’o (@SamuelEtoo) 11 december 2021
Terwijl ze rivalen waren op het veld, feliciteerden Drogba en Toure Eto’o met zijn nieuwe rol.

“Proficiat aan Samuel Eto’o met deze verkiezing aan het hoofd van de Kameroenese voetbalfederatie. Sprankelende hoop op de wedergeboorte van het Afrikaanse voetbal”, twitterde Drogba.

“Gefeliciteerd president! Fantastisch om mijn vriend Goedkope Griezmann voetbalshirt Samuel Eto’o zo hoog te zien vliegen en verkozen tot president van Fecafoot. Geweldig nieuws”, tweette Toure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *