Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

ter stegen tenue Soundararajan implementeerde een 4-4-1-1, wat in werkelijkheid een 4-5-1 was, waarbij Charles de hele aanloop vooraan deed. De resultaten verbeterden, maar niet dramatisch, hoewel een eenvoudiger reeks wedstrijden hem al vroeg hielp. Maar ze werden thuis een lastige ploeg om te verslaan, wat blijkt uit de twee overwinningen en drie gelijke spelen die ze behaalden in zes thuiswedstrijden onder Soundararajan.

Maar tot aan hun laatste twee thuiswedstrijden, tegen Bengaluru FC en Oost-Bengalen, had het team geen opvallend resultaat neergezet, wat zeer gewenst was door degenen in de echelons van de macht.

“Gezien de tijd die we hebben gekregen, doen we zeker ons best om een competitieve ploeg samen te stellen waarvan ik zeker weet dat die een goed gevecht zal leveren en onderweg hopelijk weinig tegenslagen zal veroorzaken”, had Vikram Murali in december tegen Goal gezegd. .

Het zou komen: eerst een gelijkspel tegen de titelverdediger en in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een opportunistische maar cruciale overwinning tegen Oost-Bengalen. Bemoedigender was het feit dat de gezangen van de luid reizende Oost-Bengaalse fans soms werden overstemd door een niet zo grote maar enthousiaste thuissupport.

Het seizoen begon met veel obstakels, maar Chennai voetbaltenue kind replica City heeft doorgezet en heeft nu hun thuisseizoen afgesloten met de spreekwoordelijke BANG. Hoewel het team nog steeds onderaan kan eindigen (uiteraard beschermd tegen degradatie), heerst er onder de teamleiding een stille tevredenheid over hoe hun thuisseizoen is verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *