Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Ronaldo voetbalshirt kids Paris Saint-Germain betwijfelt of ze vóór de transferdeadline van maandag een acceptabel bod van Barcelona zullen ontvangen op Neymar, aldus sportief directeur Leonardo van de Franse club.

De Braziliaan stond centraal in een transfersaga die de hele zomer duurde, waarbij Barcelona en Real Madrid hem allebei graag terug wilden halen naar Spanje, slechts twee jaar na zijn wereldrecordtransfer van € 222 miljoen (£201 miljoen/$254 miljoen) van Camp. Nou.

PSG heeft toegegeven dat ze bereid zijn de 27-jarige te laten gaan, maar benadrukken dat ze een sterk bod nodig hebben om een deal goed te keuren.

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
Neymar is dit seizoen nog niet in actie gekomen voor PSG in de Ligue 1 en het lijkt erop dat de saga door zal gaan tot aan de transferdeadline van maandag.

Na de 2-0 overwinning van de club op Metz op vrijdag goedkoop voetbalkleding online herhaalde Leonardo de bereidheid van PSG om Neymar te laten vertrekken, maar benadrukte dat het aan Barcelona was om vóór de deadline met een acceptabel bod te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *