Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Replica voetbaltenues Met het einde van het seizoen voor de deur dit weekend, kunnen fans zich verheugen op, nou ja, niet veel. De titel is al beslist, er zal geen dramatisch degradatieschroot zijn en letterlijk alles wat er is om voor te spelen is de vierde plaats, en zelfs dat lijkt in dit stadium een ​​uitgemaakte zaak. Manchester United was niet in staat om het meeste uit hun reeks te halen vorm om een ​​zinvolle uitdaging aan te gaan voor de laatste plek in de Champions League en de ontmoeting van dit weekend vertegenwoordigt nu niets meer dan een afleiding voor hun Europa League-finale-clash met Ajax volgende week. En aangezien het spel een dood rubber is, heeft Jose Mourinho gezworen om zijn team te vullen met spelers van onder-23 in de hoop niet alleen een aantal van hen meer bekendheid te geven aan het eerste team, maar om zijn gevestigde sterren fris te houden voor de finale van aanstaande woensdag.

Mourinho legde in een persconferentie uit dat hij niet tevreden is met de planning van de finale, die slechts drie dagen na hun laatste wedstrijd met Crystal Palace op zondag plaatsvindt, en ging zelfs zo ver te zeggen dat hij geen andere keuze had dan wat te spelen. van zijn jongeren. De Special One gaf zijn ploeg virtueel weg aan de wachtende verslaggevers, met niet minder dan zes jongeren die allemaal klaar waren om de reis te maken. “Ik zal (Demitri) Mitchell, (Scott) McTominay die op de bank zaten, Axel Tunazebe, Eric Bailly (geschorst voor de finale), (Matty) Willock zal ook komen, Josh Harrop zal komen, Zachary (Dearnley) zal komen”, zei hij per de Mirror. “Pogba zal komen omdat Pogba niet traint of speelt sinds zijn vader is overleden. ‘En ik zal twee of drie van mijn jongens, die ik tijdens de spelen heb rouleren, erin stoppen en wat veranderingen aanbrengen om ze te redden.”Maar ik moet vier of vijf van mijn jongens een beetje oprekken om de kinderen wat stabiliteit te geven.” Vervolgens vroeg hij de United-fans om vergeving voor de naïviteit en onervarenheid die zijn spelers waarschijnlijk zullen tonen voordat ze verder gaan. om iets te vragen van Palace baas Sam Allardyce.

“Ik hoop dat de fans op Old Trafford zondag het team Goedkope James Rodriguez tenue kids steunen, ze vergeven wat naïviteit en gebrek aan vertrouwen”, voegde hij eraan toe. “En ik hoop dat Big Sam laat zien dat hij een goede vriend is en dat hij langzaam gaat. Hij vertelt Zaha “Om langzaam te gaan, laat hij Benteke thuis. Ik hoop dat hij zacht tegen ons wordt. “In elk land ter wereld zou het zaterdag zijn. Het is frustrerend voor mij. Ik hoop dat je me niet vermoordt als je mijn team ziet. “Nou, daar heb je het, we hadden nooit gedacht dat we Mourinho om genade zouden zien vragen, ook al is het meer een brutaal dan een serieus verzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *