Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Goedkope Voetbaltenue Kids Voor de eerste keer in zijn illustere Real Madrid-carrière heeft Cristiano Ronaldo het moeilijk om aan goals te komen. Afgezien van een briljante brace tegen Borussia Dortmund in de Champions League, is de 32-jarige er niet in geslaagd de achterkant van de ploeg te vinden. net.Zijn totaal voor het seizoen in La Liga staat op nul en ondanks het feit dat hij een langdurige schorsing heeft gehad, is dat nog steeds geen goede lectuur voor een speler van zijn niveau.

Zijn aartsrivaal Lionel Messi trekt zich al van hem terug in de races om de Pichichi en de Europese Gouden Schoen, iets waar Ronaldo ongetwijfeld woedend over zal zijn. Dit betekent echter niet dat zijn prestaties totaal matig zijn geweest, met de Portugese superster nog steeds speelde een cruciale rol in recente overwinningen op Deportivo Alves en Espanyol. ECHTE SQUEEZE PAST ALAVES De wedstrijd weg bij de eerste was zeker een zware test voor de mannen van Zinedine Zidane, aangezien ze slechts een 2-1 overwinning behaalden op de degradatiekandidaten. Zomeraanwinst Dani Ceballos scoorde beide doelpunten, maar er was ook een moment van magie van CR7 gedurende de 90 minuten. Het leek onder de radar te zijn gegaan en schijnbaar niemand pikte een zeer slimme vrije trap-routine op die Ronaldo tot in de perfectie uitvoerde.

De voormalige Manchester United-man nam zijn gebruikelijke houding op een behoorlijke afstand aan en op het laatste moment weerstond hij de drang om de bal te meppen en liet hij in plaats daarvan een uitstekende vermomde chip in het strafschopgebied drijven. Helaas kon Sergio Ramos niet omzetten voor wat zou zijn geweest een prachtig gemaakt doelpunt.VIDEO Niet slecht, toch? Los Blancos staat voor een paar zware tests voor de boeg wanneer de binnenlandse wedstrijd volgend weekend opnieuw begint, aangezien ze al zeven punten achter Barcelona staan ​​in de La Liga-tabel. Zidane’s kant kan het zich simpelweg niet veroorloven om nog meer punten te laten vallen , echter, de Blaugrana worden geconfronteerd met een zware reis naar Atletico volgende zaterdag.

Real zal ook te maken krijgen met twee zware Champions League-wedstrijden tegen Tottenham, dus Ronaldo moet zo snel mogelijk beginnen met het vinden Juventus shirt 2020/21 goedkoop van zijn goede scorende schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *