Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Goedkope Voetbalshirts Kopen Met Paris Saint-Germain geïrriteerd dat een geblesseerde Lionel Messi werd opgeroepen voor dienst bij Argentinië, lijkt er een beslissing te zijn genomen over de zesvoudig winnaar van de Ballon d’Or.

Xavi maakt grote Messi-statement

De sportief directeur van de Franse club, Leonardo, heeft zijn ergernis geuit over het feit dat de 34-jarige zijn nationale team mocht ontmoeten nadat hij de laatste twee wedstrijden van PSG had gemist.

Messi kampt met een knieblessure waardoor hij niet beschikbaar is voor Mauricio Pochettino, maar is naar zijn thuisland afgereisd in de aanloop naar de komende kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022 in Argentinië.

Volgens RMC Sport heeft de ex-aanvoerder van Barcelona de training met zijn internationale teamgenoten afgerond en speelt hij naar verwachting dit weekend tegen Uruguay.

TyC Sports heeft ondertussen beweerd dat het medische team van Albiceleste Messi groen licht heeft gegeven voor hun wedstrijden tegen de Uruguayanen op zaterdag en Brazilië op 17 november.

Dit zou kunnen leiden tot meer frustratie voor PSG en in het bijzonder voor Leonardo, die het “niet logisch” vindt dat een speler die niet helemaal fit is zijn club verlaat voor internationale dienst.

De Braziliaan ging zelfs zo ver om tussenkomst van voetbalbestuursorgaan FIFA op te roepen, hoewel dat waarschijnlijk Les Parisiens niet zal helpen als het om Messi gaat.

In augustus werd gemeld dat hij, nadat hij voor de club had getekend, een specifieke clausule in zijn tweejarig contract had opgenomen die hem in staat bayern munchen tenue kind stelt Argentinië voorrang te geven boven de Franse reuzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *