Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Complete voetbaltenues kopen Serge Gnabry, Benjamin Pavard, Omar Richards en Marcel Sabitzer werden allemaal teruggeroepen naar de opstelling van Bayern uit de 2-1 overwinning op Freiburg voor de interlandbreak.

De Beieren drongen zich op aan Augsburg tijdens de eerste uitwisselingen, maar de gastheren namen een schokkende voorsprong in de 21e minuut nadat Mads Pedersen een schot op de achterpaal binnensloeg uit een flick-on van Andi Zeqiri.

De aanvallen van Julian Nagelsmann creëerden kansen, maar werden tien minuten voor rust op een tegenaanval betrapt nadat Andre Hahn een torenhoge kopbal langs doelman Manuel Neuer leidde na een voorzet van Iago.

Echter, Robert Lewandowski trok twee minuten later een doelpunt terug voor Bayern met een close-range volley op de achterpaal na een geflipte kopbal van Thomas Muller.

De Beieren hielden Augsburg vanaf de rust op hun eigen helft, maar Lewandowski en Leon Goretzka maakten zich schuldig aan het missen van duidelijke kansen na defensieve fouten van de troepen van Markus Weinzierl.

Dit zijn de 10 rijkste eigenaren ter wereld!

Nagelsmann maakte 20 minuten voor tijd een aanvallende wissel, toen Maxim Choupo-Moting Leroy Sané verving voordat Alphonso Davies vijf minuten later dicht bij de gelijkmaker kwam voor Bavarians met een schot voor doel dat net naast flitste.

Terwijl Bayern naar voren drong, werd Lewandowski tien minuten voor tijd de gelijkmaker ontzegd door schotstopper Rafal Gikiewicz nadat hij op doel was gegaan, terwijl Davies een open net miste door een snorhaar in de rebound.

Hetzelfde scenario deed zich voor de Beieren voetbaltenue ronaldo kind vijf minuten later voor nadat Gikiewicz de aanval van Jamal Musiala redde, die doorging op doel en de rebound viel op Goretzka die het doel van dichtbij miste terwijl Augsburg vasthield om uit de degradatiezone te komen terwijl Bayern bleef vier punten duidelijk bovenaan het logboek.