Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

bayern munchen tenue kind Real Madrid stuurt een vertegenwoordiger naar Londen voor een ontmoeting met Chelsea-directeur Marina Granovskaia, terwijl Los Blancos zich engageren voor een laatste zetje om een transferdeal voor Eden Hazard over de streep te krijgen, begrijpt Goal.

De onderhandelingen over de toekomst van de Belg in Santiago Bernabeu zijn al maanden aan de gang, maar de Spaanse hoofdstad wil nu meer dan ooit de procedure afronden, omdat ze hopen deze week een officiële aankondiging te doen nadat ze overeenstemming hebben bereikt over een vergoeding.

In het ideale scenario van Chelsea zou Hazard 130 miljoen euro (£115 miljoen/$146 miljoen) krijgen, terwijl Madrid hoopt dichter bij de 100 miljoen euro (£89 miljoen/$112 miljoen) te betalen, maar er is een sterke verwachting dat er onvermijdelijk een deal zal komen. .

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
Sommigen die nauw betrokken zijn bij de lopende gesprekken zijn zelfs van mening dat er een akkoord kan worden bereikt voor ongeveer €120 miljoen (£106 miljoen/$135 miljoen) om een einde te maken aan het langdurige verhaal.

Hazard wilde de overstap al lang en gaf in een interview voetbaltenue kind sale toe dat hij waarschijnlijk in de zomer zal vertrekken nadat hij tweemaal had gescoord in de 4-1 overwinning in de Europa League-finale op Arsena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *