Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

barcelona tenue kind Sergio Ramos voelde dat de penalty die hij won en scoorde om Real Madrid te inspireren tot een overwinning in de Clasico in Barcelona “heel duidelijk” was.

Met de wedstrijd van zaterdag in Camp Nou op 1-1 in de tweede helft na vroege doelpunten van Federico Valverde en Ansu Fati, ging Ramos onderuit in het Barca-vak.

Het was een extravagante val van de aanvoerder van Madrid, maar trok de aandacht van de VAR, waarbij herhalingen een flagrante ruk aan zijn shirt van Clement Lenglet benadrukten.

Artikel gaat hieronder verder
Keuzes van de redactie Messi kan de trage start van PSG achter zich laten met hoofdrol tegen Real Madrid ‘Ze zullen zien wie we zijn!’ – Cancelo, Dias, Bernardo en Ederson keren terug naar de rivaliteit tussen Benfica en Sporting met Man City Een verandering van positie en gesprekken met Rangnick – Hoe Sancho zijn vorm vond bij Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Zal ex-Man City-wonderkind ‘de nieuwe Sancho’ worden ‘ bij Dortmund?
Vervolgens werd een strafschop toegekend en Ramos vond het net voordat Luka Modric in de 90e minuut zeker was van de punten.

Barca-spelers waren woedend over de strafschopbeslissing, maar Ramos zag geen controverse in de beslissing.

“De straf is heel duidelijk”, zei hij. “Voor mij is de actie Goedkope Voetbaltenues Kopen duidelijk. De scheidsrechters en de VAR zijn er om ons te helpen.”