Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

Voetbaltruitjes kind Dave Kitson zorgde eerder in december voor opschudding in zijn column voor The Sun.De voormalige aanvaller van Stoke City beweerde dat Tony Pulis zijn spelers aanmoedigde om tegenstanders te verwonden. Kitson, die in 2014 met pensioen ging, was getuige van de horroruitrusting van Ryan Shawcross op Aaron Ramsey in 2010 en hij gelooft dat het gedrag van Pulis heeft bijgedragen aan de uitdaging om de benen te breken.

Pulis verachtte Arsenal-baas Arsene Wenger absoluut, haatte de manier waarop hij speelde, ”schreef Kitson in zijn column. Terugkijkend op de week van die wedstrijd tegen Arsenal, voegde hij eraan toe:

Tijdens de training herinner ik me dat ik de set-piece-routine vanuit hoeken deed.

Ik herinner me gewoon dat we het keer op keer oefenden, de hoek kwam binnen en Pulis schreeuwde: ‘Ryan [Shawcross] ga over het f ****** front – als je de bal mist, f ****** goed zorg ervoor dat je iemand uitschakelt. ‘

‘Je steekt de keeper door het net en in de tribune erachter. Als je de bal mist, zorg er dan voor dat je iemand meeneemt. ”

Pulis reageert op de bewering van Kitson De boodschap van Pulis was duidelijk. Van de spelers van Stoke werd verwacht dat ze agressief zouden zijn en wat veren zouden doen.Het zou oneerlijk zijn om Pulis, nu de manager van Middlesbrough, geen platform te geven om zijn zegje te doen, en dat heeft hij gedaan in een interview met de Telegraph. verwierp Kitsons bewering dat hij zijn spelers ooit had verteld expres een tegenstander te verwonden door hem te callen

belachelijk”.

Voetbal is een fysiek spel, maar we hebben dit seizoen één speler het veld laten sturen en dat was omdat hij aan iemands shirt trok, ”vertelde Pulis aan de krant.

Er is dit seizoen niemand weggestuurd voor slechte tackles of gewelddadig gedrag. Als je naar mijn record kijkt, heb ik meer dan 1000 wedstrijden gespeeld [als manager] en als je naar de statistieken kijkt, was geen van mijn teams de smerigste in de divisie. We hadden niet de meeste gele of rode kaarten.

Wat betreft de beschuldiging die ik mijn spelers zou vertellen om opzettelijk te proberen iemand te verwonden, ik zal die vraag niet waardig maken met een antwoord, dat is gewoon een belachelijke uitspraak, belachelijk … het is onzin. ”Pulis was altijd geneigd de bewering te ontkennen. Maar het is heel goed mogelijk dat de spelers van Stoke in zijn voetbaltenue kind liverpool houding brachten en als gevolg daarvan ging het te ver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *