Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

voetbaltenue kind sale Terwijl blessures en de African Cup of Nations zijn speeltijd bij Manchester United hebben beperkt, is Eric Bailly een uitstekende aanwinst gebleken voor Jose Mourinho. Snel, krachtig en een uitstekende lezer van het spel, heeft de 22-jarige alles in huis om een centrale verdediger van wereldklasse. Op zo’n jonge leeftijd moet hij natuurlijk nog veel leren, en de snelheid van zijn ontwikkeling zal de komende jaren afhangen van de kwaliteit van het management van Mourinho.

Misschien is Bailly’s enige zwakte op dit moment zijn besluitvorming. Dit seizoen heeft de Ivoriaan zich dit seizoen een paar keer schuldig gemaakt aan het aangaan van uitdagingen en het blootstellen van zijn teamgenoten. Een beter oordeel zal met de tijd komen en slechts enkele minuten op het voetbalveld zullen dat verbeteren. Het is duidelijk dat Bailly indruk heeft gemaakt op zijn United-teamgenoten sinds hij bij van Villarreal voor £ 30 miljoen afgelopen zomer. Maar het lijkt erop dat zelfs zij zich bewust zijn van zijn gebreken, te oordelen naar de opmerkingen van Jesse Lingard in een recent interview met FourFourTwo. Toen hem werd gevraagd wie er tijdens de training het meest in tackles duikt, aarzelde de Engelse vleugelspeler geen moment om Bailly als zijn antwoord te geven. In aanhalingstekens van @utdreport zei hij: “Speler die op training in tackles vliegt? Eric Bailly.”

Maar in plaats van daar te stoppen, herinnerde Lingard zich op briljante wijze hoe Bailly was tijdens zijn eerste paar trainingen voor United – en zo te horen was hij een beetje een los kanon. “De eerste paar weken toen hij kwam, was het als bam, alles op twee voet,’ voegde Lingard eraan toe. Wat een beest. Elke club, of het nu een professional of een amateur is, heeft één speler die elke tackle uithaalt – Bailly was die man. De international van Ivoorkust heeft zich sindsdien echter goed gesetteld bij United en onlangs bedankte hij Mourinho en zijn teamgenoten voor hun hulp om dat te bereiken .

“Wat ik anders heb gevonden dan elke andere manager die ik in mijn carrière heb gehad, is de tijd die hij (Mourinho) neemt en de tijd die hij individueel met jou doorbrengt”, vertelde Bailly aan MUTV. situaties die zich hebben voorgedaan waarbij ikzelf of de verdediging in het algemeen betrokken was. “Ik ben erg blij dat ik zo snel heb kunnen beginnen met spelen en dat deze gewenningsperiode zo relatief soepel is verlopen.” Zoals ik al zei, is het tot dat welkom en ik ben erg blij met het feit dat ik zo’n jonge speler ben en erin geslaagd ben om mijn weg naar de zijkant ronaldo voetbaltenue te vinden en het respect en de steun van de oudere spelers te verdienen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *