Voetbaltenue kind replica|voetbaltenue kind met naam|Goedkope Voetbalshirts Kids

Voetbalshirt met naam kind|Voetbaltruitjes kind|replica voetbalshirts kids|Goedkope voetbalkleding kind|voetbaltenue kind met eigen naam|voetbalshirt baby met naam sale.

voetbalkleding kind met naam Mali kende een vliegende start van hun Africa Cup of Nations, maar er was een groot drama met de scheidsrechter die besloot fulltime te bellen voordat de 90 minuten voorbij waren.

Scheidsrechter Janny Sikazwe blies aanvankelijk voor fulltime in de 85e minuut, wat leidde tot boze scènes vanaf de Tunesische bank voordat de official het duel uiteindelijk hervatte.

Het drama stopte daar echter niet toen de Zambiaanse official in de 89e minuut opnieuw voltijds blies, wat leidde tot meer verontwaardiging bij Tunesië, dat de wedstrijd achtervolgde.

Heb je ooit zoiets gezien! ▪ Scheidsrechter beëindigt wedstrijd voortijdig…▪ Persconferenties onderbroken omdat AFCON-functionarissen zeggen dat de wedstrijd moet worden hervat!▪ Scheidsrechter wisselt voor laatste drie minuten!▪ Tunesië keert niet terug naar het veld! Ongelooflijk, Jef.

Er werd verrassend genoeg geen blessuretijd toegevoegd, ondanks het feit dat er in de slotfase twee Video Assistant Referee (VAR)-controles en een rode kaart waren afgegeven aan een Mali-ster.

Er waren ook berichten dat de laatste drie minuten van de real madrid shirt met eigen naam blessuretijd zouden worden gespeeld ondanks dat de teams het veld al hadden verlaten, maar Tunesië besloot niet terug te keren naar het veld om Mali de 1-0 overwinning te bezorgen.